sobota, 12 lipca 2014

muszle ze skarbami

  1. Jeden z moich ulubionych objadów idealny latem i zimą. 


1 opakowanie ugotowany muszli

Farsz:
2 cukinię pokrojone w kostkę i przysmażone
2 papryki czerwone bez skóry 
2 papryki żółte bez skóry 
1 czerwona cebula podsmażona
1 opak. większej mozarelli
1 opak. riposty
1 puszka pokrojony pomidorów 
sól
pieprz 
oregano świeże
Sos:
Sos pomidorowy w kartonie
Biała cebula podsmażona 
Natka pietruszki 
Sól 
Pieprz
Cheddar 
Naczynie smarujemy oliwą 
Wkładamy napełnione farszem muszle
Zalewamy sosem, posypujemy świeżym organo i startym cheddarem 
Elega
Wkładamy na 20 minut do 180 st









Brak komentarzy:

Prześlij komentarz